11.03.2020  |  Dining  |  Tabletop

Sätt färg på middagsbordet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den här våren lanserar BITZ 12 efterlängtade, fantastiskt vackra pastaskålar med en genomtänkt storlek. BITZ universum kännetecknas trots allt av hälsoaspekten, och med en diameter på endast 20 cm äter du inte för mycket.

Stengodset är som alltid handgjort, och med den speciella glaseringstekniken får varje skål ett helt eget uttryck med unika variationer i glasyrens markeringar och nyanser. Satsa på ett enkelt uttryck med de tre matta skålarna, eller välj mellan de nio glaserade med matt utsida och blank insida. Skålarna kan med fördel kombineras i olika färger för ett lekfullt och personligt uttryck.

Servera en läcker pasta a la Christian Bitz, mannen bakom det populära varumärket, och gör det med gott samvete!

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.