27.05.2020  |  Interior  |  Bad

Se dig själv i rätt ljus!

Sponsrat innehåll Vad är detta?

En bra spegel gör underverk när du till exempel sminkar dig, rakar dig eller tar på kontaktlinserna. De vackra nya vägg- och bordsspeglarna från Zone Denmark kan både förstora och visa ditt ansikte i olika färgtemperaturer.

Det känns tryggt att veta att du inte har tandkräm på hakan eller att sminkningen blev som du tänkt dig. Om du istället har fixat till utseendet i en halvmörk hall eller framför en halogenbelyst handspegel, finns det en risk att du missar detta.

Det kan de båda nya speglarna från Zone Denmark råda bot på. De kan ställas på bordet eller monteras på väggen och visa ditt ansikte med 5 gångers förstoring. Båda speglarna har inbyggd belysning i 3 olika nyanser: kallvitt, natur och varmvitt. Det innebär att du till exempel en vintermorgon kan lägga makeupen med en belysning som passar för det kommande dagsljuset. Belysningen i speglarna stängs också automatiskt av efter 10 minuter.

Själva speglarna är tillverkade i plast, medan armarna är tillverkade i metall. Tillsammans med kulan på baksidan ger det mängder av möjligheter att ställa in bordsspegelns position. Väggspegeln kan också justeras i höjdled och avstånd – och vrids tillbaka när du är klar.

De nya speglarna finns i färgerna Black, Grey och White så att de passar in i badrummets övriga inredning.

Finns att köpa i ledande järnaffärer, webbutiker, varuhus och design- och livsstilsbutiker och www.zonedenmark.se. För information om var du hittar närmaste återförsäljare, kontakta Zone Denmark på tel. +45 86 60 25 30.

Bordsspegel: SEK 1.249,00 Väggspegel: SEK 799,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.