19.08.2019  |  Dining  |  Tabletop

Serveringsnyhet från Pillivuyt på bordet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

NYHET: Skapa en fransk stil på bordet med denna nyhet från Pillivuyt som visar upp dina maträtter och bakelser på bästa sätt.

Pillivuyt som är känd för serviser och fat av franskt kvalitetsporslin, lanserar nu en rektangulär serveringsbricka. En serveringsbricka som rymmer ett otal möjligheter: använd den för att servera smörgåsar, som dekoration i vardagsrummet med stearinljus eller som ett underlag för att fullända det stiliga kakbordet. Med nyheten från Pillivuyt blir det nämligen både en  kulinarisk och estetisk njutning att servera dina favoriträtter.

Stark i ugnen, vacker på bordet

Det finns nämligen en skillnad mellan olika porslinsserviser. Det finns en stor variation av produktionsmetoder och dessa påverkar porslinets styrka och hållbarhet. Pillivuyt producerar själv den unika porslinsmassan som bränns vid mycket höga temperaturer på upp till 1400°C. Därmed blir porslinet extremt starkt och extra motståndskraftigt mot stötar och slag.

Sedan 1818 har Pillivuyt producerat klassiskt franskt porslin med en väldigt speciell teknik. Pillivuyt är fransk elegans i kombination med unik kvalitet när det gäller form, funktion och styrka. Hållbar över tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ugnsfast

• Stark i köket - vacker på bordet

Serveringsbricka med piggar,rektangulär- rek. pris 549,00 kr.

Se mer Pillivuyt-nyheter, vägledande priser och återförsäljarlistan på sebastian.se

E-mail: info@sebastian.se

Kundtjänst 08-408 391 50

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.