29.04.2020  |  Kitchen  |  Tabletop

SINGLES – flirten fortsätter

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Zone Denmarks nya kollektion SINGLES har med enträgen charm intagit kategorin för design och inredning.

Här landar produkterna individuellt i butiker och webbutiker, där de säkert men subtilt fångar designälskarnas uppmärksamhet med innovativa tolkningar av välkända bruksföremål …

Det är flirt i luften när en ny SINGLES når butikerna. Tillsammans med direktkommunikation lanserar Zone Denmark innovativa och övertygande designer under namnet SINGLES – eftersom produkterna ska kunna ta plats på scen själva, utan att de nödvändigtvis behöver ingå i en serie. 

Designkickar

SINGLES-kollektionen är Zone Denmarks kreativa lekplats. Här möter du resultatet av erkända danska designers lek med det välbekanta. Och nu är en ny kollektion redo att charma in sig hos alla som gillar design. En kollektion som inte bara fungerar, utan som även bjuder på en underfundig visuell upplevelse. Och det har inte gått obemärkt förbi …

Den viktigaste utmärkelsen hittills

Även om priserna har regnat över Zone Denmark de senaste åren, har varumärket fått ytterligare tre utmärkelser som har väckt särskild glädje. Alla delas ut av det tyska designrådet, som 2019 gav det danska varumärket en ”special mention” i kategorin Kitchen & Household Appliances. Därefter utsågs Zone Denmark till det prestigefyllda specialpriset ”Brand Innovativ of the Year”, som ges för stark och innovativ varumärkeshantering. Senast tilldelades SINGLES-kollektionen ett German Design Award 2020 i kategorin ’Excellent Product Design – Kitchen’. Och då är det svårt att ta ner armarna.

Så flirten fortsätter SS 2020. I den nya kollektionen lockar läckra designer med nya färger och överraskande formgivning av produkter för bl.a. bordsdukningen.

Design: VE2

Finns att köpa i ledande järnaffärer, webbutiker, varuhus och design- och livsstilsbutiker, och www.kitchenlivingdining.se. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Om SINGLES

SINGLES är en kollektion med flirtig design, skapad av Zone Design i samarbete med innovativa danska designers. Det är en nytolkning av välkända produkter som inte har satts till världen för att imponera utan för att bjuda in. Singles når ut i butikerna i färgglada droppar – en i taget – där de kommer att charma in sig hos dig som älskar stark och förförisk design.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.