15.08.2019  |  Bloom  |  Tabletop

Skandinavisk design på bordet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

GENSE har i samarbete med erkända Note Design Studio producerat bestickserien Ehra för återöppningen av Nationalmuseet i Stockholm.

Serien Ehra har skapats som en modern tolkning med fokus på hantverk och designprocesser. Besticken som har designats för Nationalmuseets nya restaurang, kännetecknas av deras kvalitetsdesign, ultimata funktionalitet och estetiska uttryck. Ehra är en välbalanserad serie och besticken vilar bekvämt i handen samtidigt som de förskönar dukningen.     

Samarbete med designers

Samarbetet med etablerade designers är hjärtat av GENSEs verksamhet. GENSE har valt att arbeta med Note i Stockholm på grund av att designstudion har uppnått internationellt erkännande och har ett högt anseende inom branschen.

I samband med återöppnandet av Stockholms Nationalmuseum efter en omfattande renovering, har museets restaurang utvecklat en helt ny serie produkter, NM&. Konceptet NM& är ett konstnärligt samarbete mellan designers och tillverkare som inletts av Nationalmuseet, det svenska konst- och designmuseet i Stockholm. Sortimentet består av inventarier, möbler, textilier, glas, porslin, bestick och föremål som har tillverkats för den nya restaurangen i museet. Konceptet tog form i samband med renoveringen av byggnaden och utvecklades innan återöppningen.

GENSE - Skandinavisk kvalitet på bordet 

AB GENSE etablerades i Eskilstuna, Sverige 1856 av Gustav Eriksson och är en av nordens största och mest kända leverantörer av högkvalitativa bestick i silver och rostfritt stål. GENSEs produkter har alltid präglats av deras klassiska och nyskapande designtradition - med en perfekt kombination av form och funktion.

Sedan 1900-talet har GENSE samarbetat med de bästa formgivarna. Dessa har med sina konstnärliga färdigheter och enorma passion för hantverket bidragit till den klassiska, skandinaviska designen som GENSE förknippas med. I mer än 160 år har GENSEs bestick funnit sin väg ut i världen, där de har älskats av generationer. Ett tydligt bevis på detta och den höga kvaliteten är GENSEs mångåriga titel som kunglig hovleverantör.

Ehra säljs som en bestickuppsättning med 16 delar (4 gafflar, 4 knivar, 4 skedar och 4 teskedar) Rek. pris 2 499,00 SEK

Mer info och återförsäljarlista på sebastian.se

E-mail: info@sebastian.se

Kundtjänst 08-408 391 50

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.