20.04.2022  |  Interior  |  Accessories

Skapa den rätta feststämningen med Medusa Copenhagen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

I år fyller Medusa Copenhagen 25 år och vi bara älskar att fira födelsedagar.

Vår egen firar vi bland annat med en serie nya knasiga och söta figurer som mer än gärna bjuder upp till fest och upptåg, vare sig det är en tjejfest eller det ska firas födelsedag.

Sång och musik hör till varje födelsedagsfirande värt namnet, liksom till varje riktig fest – det gäller även i Trollskogen. Det är härifrån våra nya finurliga figurer kommer, och de är alltid redo att locka fram ett knasigt leende och massor av glädje när familjen eller vänner ska firas med stil.

Sigurd slår an takten

Det är upplagt för massor av härliga stunder när Sigurd marscherar över bordet iförd sitt gyllene slagverksinstrument och med osedvanligt gott humör.

Tillsammans med Ulla, som förutom att hon är sanslöst begåvad också är en örn – förlåt uggla – på trummor, slår Sigurd an takten för hela paraden av söta och fantasifulla djur.

Robin spelar en truddelutt

En av Sigurds bästa vänner är räven Robin, som älskar att sätta trumpeten mot munnen och spela ett långt stycke. Som alla våra figurer är Robin, Sigurd och deras vänner formade med hjärtat, handgjutna med känsla och handmålade med glädje.

Figurerna är tillverkade av polyresin, och räven Robin är 12 cm hög, pandabjörnen Piet 20 cm, kaninen Ninka 14,5 cm, igelkotten Sigurd 15 cm och ugglan Ulla 13,5 cm – men alla når högsta kvalitet när det handlar om att skapa en festlig stämning och sprida glädje.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.