01.12.2022  |  Interior  |  Dekoration

Skapa livfulla oaser där hemma med Acorn

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Glasserien från Eva Solo hyllar naturen och skapar en mysig stämning med ett elegant blickfång.

Inspirationen kommer från den majestätiska eken, som sedan flera tusen år tillbaka är en del av den nordiska kulturhistorien. Acorn-serien i genomfärgat glas låter den mysiga stämningen sprida sig i hemmet.

Inspirationen till serien har hämtats från ekens frukt – ekollonet, som är en källa till liv för många av skogens djur. Det organiska formspråket framträder i Acorn-serien och framhäver skönheten i det enkla, naturliga och okomplicerade. Den harmoniska färgskalan är inspirerad av naturens egen palett och för tankarna till nordiska trädslag som ek, ask och bok. När det genomfärgade glaset träffas av ljuset skapas en vacker reflektion. Skapa dina egna små oaser runtom i hemmet och framhäv den mysiga stämningen med den här serien, som samspelar elegant de nordiska tonerna i inredningen.

Se Acorn serien på evasolo.com

Mer från Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.dk

  • +45 36 73 20 60
  • Måløv Teknikerby 18-20, 2760 Måløv

Eva Solo creates exclusive, Danish-designed furnishing accessories and kitchenware characterised by aesthetic appeal, functionality and high quality.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.