25.09.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Skarp nyhet från Tyskland

Sponsrat innehåll Vad är detta?

RÖSLE:s knivserie Masterclass är en ny serie knivar i överlägsen tysk kvalitet och din garanti för skärpa, precision och hantverk i köket.

RÖSLE:s Masterclass har skapats för att ge dig skärpa och toppresultat i köket – de perfekta redskapen för vardagens rutiner och gastronomiska experiment för såväl hemmakockar som yrkeskockar. Med stämpeln ”Made in Solingen” är Masterclass essensen av precision, kvalitet och tysk smideskonst. Solingen är känd som Tysklands ”klingstad” där man sedan 1363 har tillverkat svärd, knivar och saxar av absolut högsta kvalitet, vilket har gjort Solingen berömt världen över.

”Made in Solingen”
Knivarna i Masterclass-serien har tillverkats efter stränga standarder och förordningar, och lever därmed upp till Solingens traditionsrika hantverk. Endast på så vis kan den högt värdesatta kvaliteten uppnås och bevaras. Och som en garanti för kvaliteten får endast knivar som är tillverkade i staden bära namnet ”Solingen”. 

Masterclass består av specialiserade knivredskap i rostfritt stål och specialhärdat X50CrMoV15-bladstål som hjälper dig att prestera optimalt och som klarar alla skäruppgifter. På det vackra handtaget i valnöt sitter logotypen präglad i stål. Förutom kockknivar innehåller Masterclass-serien santokukniv, förskärare, örtkniv och tomatkniv

RÖSLE SEDAN 1888
Familjeföretaget RÖSLE grundades av Karl Theodor Rösle år 1888 och redan 1903 tillverkades de första köksredskapen. RÖSLE tillverkar ett stort urval av köksredskap, grytor och pannor som med respekt för företagets traditioner har utvecklats för den moderna livsstilen och för att göra livet enklare i köket. RÖSLE har genom tiderna vunnit åtskilliga designpriser för sina karaktäristiska och populära produkter som ofta är skapade i 18/10 rostfritt stål, ett material som har blivit synonymt med RÖSLE.  

Masterclass förskärare stål/trä L 18 cm, pris 1349: -

Masterclass-kockkniv stål/trä L 20 cm, pris 1349: -

Masterclass-santokukniv stål/trä utan antivakuum-egg L 17,5 cm, 1349: -

Masterclass-tomatkniv stål/trä L 13 cm, pris 929: -

Masterclass-örtkniv stål/tär L 9 cm, pris 849: - 

Läs mer om RÖSLE Masterclass på sebastian.se

Tags: Sebastian AB

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.