05.11.2020  |  Interior  |  Accessories

Skulptural vas som stiger som svart eld

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vasen ’Flame’ har designats av Peter Svarrer för Morsø och kännetecknas av ett organisk skuggspel. Vasen lanseras nu i en ny färg för säsongen

Morsø-vasen är ett grafiskt genidrag som med organiska mönster och böljande fördjupningar leder tankarna till eld och lågor. Den är också så dekorativ att den lätt kan stå ensam – utan vare sig fylliga blommor eller kvistar. Den är skapade av den erkända designern Peter Svarrer, som med rätta kan beskrivas som en ”ljusets mästare”, för med sitt visionära formspråk får han glasyren att variera genom skuggor och samspel.

När den mörka årstiden för med sig mörkret söker vi oss inomhus och inreder våra hem med djupare färger, och den populära porslinsvasen introduceras nu äntligen i matt svart som matchar vintersäsongen, för att inte tala om Morsøs designhistoria och övergripande uttryck. Välj mellan tre storlekar och fullända looken med värmeljusstakarna i samma serie.

Du hittar Morsø på www.kitchenlivingdining.se/morsoe och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Vas H 15 cm SEK 399,00

Vas H 19 cm SEK 549,00

Vas H 23 cm SEK 699,00

Värmeljusstakar 2 st H 6,8 cm SEK 499,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.