12.03.2020  |  Interior  |  Bad

Som en doftande viskning

Sponsrat innehåll Vad är detta?

En läcker inredning är inte bara det som du kan se. Det är också stämningar som passar nuet och ditt humör. Och dem kan du locka fram med de nya doftljusen från INU – Zone Denmarks serie med produkter för badrummet, avkoppling och välbefinnande.

De kan få dig att slappna av, leva upp eller bara vara i nuet – de nya doftljusen från INU. Använd dem i badrummet, sovrummet, i vardagsrummet innan gästerna kommer eller i sommarstugan med en bra bok – och de kommer att sprida precis rätt stämning som en osynlig, doftande viskning.

Ljusen har tagits fram i samarbete med doftexperter och är tillverkade i EU av soja med vekar av ekologisk bomull. Ljusens rena, behagliga doft kommer från eteriska organiska oljor, utvunna av bland annat blommor, bär, citrusskal, kottar och blad.

Det betyder att ljusen avger färre partiklar än stearin, och att de har en mer diskret och smakfull karaktär – och så uppfyller de naturligtvis alla kraven för deklaration. Ändå är priset så att överkomligt att du inte spara på den läckra upplevelsen.

Ljusen levereras i klara, enkla glas i två storlekar. De finns i varianterna Relaxing Break, Fresh Spirit, Pure Presence, Calm Moment och Focused mind, som var och en erbjuder en egen stämning och med etiketter i färger som matchar Zone Denmarks badrumsserier.

Design: Neu Studio

Finns att köpa i ledande järnaffärer, webbutiker, varuhus och design- och livsstilsbutiker. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Om INU

INU är närvaro – vardagslyx – i form av njutningslystnad inspirerad av den skandinaviska bad- och bastukulturens lugn, balans och sinnlighet. Det är läcker design, mjuka textiler och underbara, delikata dofter för en välförtjänt paus från vardagens jäkt och stress – en viskande inbjudan att skämma bort sinnena och njuta av nuet.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group A/S är Skandinaviens ledande varumärkeshus inom ’Kitchen Living Dining’ för fackhandeln, dagligvaruhandeln och B2C. Sortimentet på ca 12 000 artiklar är fördelat på över 40 starka varumärken – där flera ägs av F&H Group A/S.  Koncernens huvudkontor ligger i Danmark, och med dotterbolag i Norge, Sve…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.