21.08.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Somme - Nyhet från Pillivuyt Gourmet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

3-lagers kokkärl för alla dina kulinariska upplevelser från Pillivuyt Gourmet. Serien Somme har tillverkats med en tre-skiktskonstruktion som utnyttjar materialens egenskaper optimalt.

3-lagers kokkärl för alla dina kulinariska upplevelser 

Serien Somme har tillverkats med en tre-skiktskonstruktion av rostfritt stål, aluminium och rostfritt stål som utnyttjar materialens egenskaper optimalt. Somme är lämplig för alla spisar med handtag som förblir lagom tempererat. Grytorna har måttstreck på insidan medan de praktiska stållocken har ånghål för att minimera risken att maten kokar över. Grytorna tål diskmaskin.

Somme-seriens stekpannor finns med och utan en 3-lagers Quantanium non-stick beläggning som är PFOA-fri. Med beläggningen blir det ännu enklare att tillaga råvaror med minimal användning av fett.

Utvalda priser:

Somme gryta med lock 5 l, rek. pris 1599,00 kr.

Somme stekpanna non-stick 28 cm, rek. pris 1149,00 kr.

Mer info och återförsäljarlista på sebastian.se

E-mail: info@sebastian.se

Kundtjänst 08-408 391 50

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.