25.09.2021  |  Dining  |  Tabletop

Stark elegans från Gense

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Sedan Gustav Eriksson grundade Gense för mer än 165 år sedan har varumärket utmärkt sig som en av Nordens största och mest kända leverantörer av hög kvalitet och stark funktionalitet.

En av Genses populäraste serier är Fuga – som nu även finns som Steak- och grillbestick.

Det var designern Tias Eckhoff som designade bestickserien Fuga redan 1962. Sedan dess har serien med sina mjuka linjer och sitt eleganta utseende varit otroligt populärt. Fuga är behagliga att äta med och det klassiska utseendet gör att besticken passar lika bra till vardags som till fest. Detsamma gäller naturligtvis det senaste tillskottet: Fuga Steak- och grillbestick.

Funktionellt och formsäkert

Stora biffar eller ugnsstekt kyckling till höstens mysiga fester. Grillade grönsaker och kotletter tillsammans med familjen en sommarkväll – nya Fuga Steak- och grillbestick passar för alla tillfällen.

Sedan starten har Gense varit känt för sin förmåga att kombinera det klassiska och det innovativa. Och Fuga är ett utsökt exempel på hur Gense lyckas kombinera hög materialkvalitet med en design som är funktionell och formsäker på samma gång.

Kunglig kvalitet

Det nya Fuga Steak- och grillbesticket, som passar både en cool, rustik bordsdukning och ett elegant dukat middagsbord, blandar på ett raffinerat sätt ett blankt huvud med ett matt skaft – båda delarna i rostfritt stål.

Att produkterna håller högsta kvalitet fick varumärket papper på när Gense 1982 fick titeln Kunglig hovleverantör från den svenske kungen – och Fuga Steak- och grillbestick är ytterligare ett exempel på varumärkets tydliga, precisa och subtila design.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.