02.06.2020  |  Dining  |  Tabletop

Stilren mjölkkanna till ditt kaffebord

Sponsrat innehåll Vad är detta?

När du bjuder in till kaffe och kaka, skippa då den klumpiga mjölkförpackningen, och välj istället en estetisk mjölkkanna, som inte bara pryder bordet utan även förhöjer helhetsupplevelsen.

Kaffet smakar också bättre när det serveras fint och man kan se att värden har tänkt på detaljerna.

BITZ nya mjölkkanna lyser av överdåd och originalitet, och med samma formspråk som resten av den kända stengodsserien presenterar den ditt kaffe på finaste sätt. Mjölkkannan är både minimalistisk med sin enkla design utan handtag, och lekfull i uttrycket. Välj mellan en matt, klassisk yta och en reaktiv glasyr som får kannan att lysa upp och fullända din servis. 

Du hittar BITZ på www.bitzshop.se och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Mjölkkanna 0,2 l SEK 169,00 - Mjölkkaraff 0,5 l SEK 269,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.