14.05.2020  |  Interior  |  Bad

SUII – japanska tendenser för badrummet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

SUII är japanska och betyder övergång – en referens till en designmässig detalj i Zone Denmarks nya badrumsserie. Men också till seriens lyckade synergi mellan stram, japansk minimalism och mjuk dansk design.

Vi är många som föredrar att badrummet har en enkel och lugn inredning, med textilier och tillbehör som passar syftet – och det är precis vad Zone Denmarks nya badrumsserie SUII erbjuder.

Badrummet i ny glans

Zone Denmark har gjort sig ett namn inom badrumsserier och adderar nu ett helt nytt material till sortimentet. SUII är tillverkad i högblank akrylplast, som har hög slaghållfasthet som bland annat är bra för produkter som används i golvhöjd.

Men det ger främst ett nytt exklusivt utseende som för tankarna till japanska lackaskar, och som passar väl in i badrummets enkla formspråk.

Alla SUII:s produkter kännetecknas av en helt ny design med en cylindrisk silhuett. Den mynnar ut i ett mjukt veck nedtill, som gör att behållarna lyfts upp något från underlaget och skapar en designmässig kontext – från tvålpump till pedalhink.

Hygienisk minirevolution

Som något helt nytt är handtaget på SUII-seriens toalettborste tillverkad av silikon – en minirevolution som ger borsten ett distinkt utseende och som höjer både effektiviteten och hygienen.

Serien består dessutom av ett tvålkopp, som håller tvålen torr och hygienisk, och en tvålpump och tandborstmugg som både finns i en låg och fyllig respektive en hög och smal version. Slutligen innehåller SUII-serien en 4-liters pedalhink som döljer de mekaniska delarna i designen. Som en extra detalj har alla produkter dämpande silikon i botten.

Design: VE2

Finns att köpa i ledande järnaffärer, webbutiker, varuhus och design- och livsstilsbutiker, och www.kitchenlivingdining.se. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group A/S är Skandinaviens ledande varumärkeshus inom ’Kitchen Living Dining’ för fackhandeln, dagligvaruhandeln och B2C. Sortimentet på ca 12 000 artiklar är fördelat på över 40 starka varumärken – där flera ägs av F&H Group A/S.  Koncernens huvudkontor ligger i Danmark, och med dotterbolag i Norge, Sve…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.