01.11.2019  |  Kitchen  |  Branschnytt

Svarta Glashängare och Vinställ från Hahn!

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Engelska Hahn Kitchenware kommer nu med nya modeller av glashängare och vinställ!

Engelska Hahn Kitchenware kommer nu med nya modeller av glashängare och vinställ! Hahn Kitchenware tillverkar stilrena förvaringslösningar till köket. Sortimentet utvecklas hela tiden med nya, smarta och snygga lösningar för din köksförvaring. Hahn's filosofi är enkel: Bra pris, bra kvalité och bra design på ett funktionellt sätt.

De populära glashängarna med 3 och 5 spår i krom finns nu även i svart utförande. Glashängarna kan fästas på vägg, i tak eller under köksskåp. En tillgänglig och stilren förvaring av vinglas som ger köket en barkänsla.

I serien Pisa finns nu vinställ för 4 och 6 flaskor även i svart. I samband med det kommer även en större version i krom som rymmer 24 flaskor. Serien Pisa är designad för att förvara vinflaskor på ett stilrent och praktiskt sätt.

Läs mer här: https://hippiedeluxe.se/varumarken/hahn/

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributörer för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning med högkvalitativa produkter som hjälper dig att lyckas bättre i köket!

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.