Teckna AB

www.teckna-design.se

Produkter:

Inredning, Möbler

Om

Teckna är ett litet nystartat företag som utformar möbler. Designen inriktar sig på offentlig sektor, restaurang samt privata hem. Teckna arbetar fram en ide genom skisser - 3DCAD, som sedan utformas till prototyper innan produktifiering. Produktifiering sker i ett litet snickeri i Stockholm/St Eriksplan. Teckna har idag två olika legotillverkare: Tibro stolfabrik samt CRproduktion i Berga/smål…

Läs mer  

Om

Teckna är ett litet nystartat företag som utformar möbler. Designen inriktar sig på offentlig sektor, restaurang samt privata hem. Teckna arbetar fram en ide genom skisser - 3DCAD, som sedan utformas till prototyper innan produktifiering. Produktifiering sker i ett litet snickeri i Stockholm/St Eriksplan. Teckna har idag två olika legotillverkare: Tibro stolfabrik samt CRproduktion i Berga/småland. Teckna vann förstapris för ett bord på möbelmässan i Göteborg 2019 med motivationen: ”Bordet är ett bra exempel på en funktionell design som kan ändras och anpassas efter behov. Dessutom har bordet en hög designkvalitet och är extremt stilrent, tidlöst och en bra indikation på en framtida klassiker” .

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.