11.10.2021  |  Kitchen  |  Utrustning

Total Blender - Bäst i test

Sponsrat innehåll Vad är detta?

I september månad blev Total Blender från Blendtec utnämnd till bästa blender av Råd och Rön!

I senaste numret av Råd & Rön publicerades deras stora test av blenders och bäst i test blev Total Blender från Blendtec med toppbetyg i såväl användning, hanterbarhet som kvalitet och energiförbrukning. 17 blenders, varav fyra powerblenders, i varierande prislägen och prestanda testades genom att mixa nice cream, barnmat och smoothies.

En blender från Blendtec håller absolut högsta kvalitet, från topp till botten. Familjeföretaget grundades av ingenjören Tom Dickson 1976 och sedan dess har de jobbat hårt på att vidareutveckla och förfina marknadens kanske mest avancerade blenders.

Några detaljer som särskilt utmärker en Blendtec är den femsidiga kannan som både blandar effektivt och är enkel att hålla ren. Kniven har en rotationshastighet på upp nästan 500 km/h och den slår därför enkelt sönder frusen frukt, is och liknande. Tack vare detta kan en tjockare och mycket mer hållbar kniv användas.

Läs mer om Blendtec här: https://hippiedeluxe.se/varumarken/blendtec/

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributörer för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning med högkvalitativa produkter som hjälper dig att lyckas bättre i köket!

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.