Trender

Branschnytt

Ambiente 2020 – inramat av naturen

Naturens vägar är outgrundliga och det märktes tydligt för denna upplaga av Ambiente. Det kom 28 000 färre besökare, på grund av Coronaviruset men även på grund av stormen Ciara, som också härjade i Tyskland under mässans sista dag.

Trends

Maison&Objet: (RE)generation

(RE)generation är huvudtemat för Maison&Objet och de två 25-årsjubileumsmässorna under 2020. Det blir starkt fokus på framtidens konsumtionstrender, och det visas trender som motsvarar dessa. Mässan hade en liten tillbakagång i antalet besökare och en ökning i antalet utställare.

Branschnytt

Formland: dansk design lockar utländska besökare

Det var en bra mässa. Så kan man sammanfatta saken efter avslutat Formland. Stämningen var god, med generellt sett nöjda inköpare och utställare. Något färre besökare kom, men i gengäld var det hela 23 procent fler utländska inköpare. ”Vi var lite oroliga, i och med att mässituationen i Europa i januari inte har varit direkt positiv. Men vi är mycket nöjda”, säger projektchef Mai-Britt Risvig Flyvholm.

Branschnytt

Nordiskt seminarium på Maison&Objet

Experterna delar sin syn på hållbarhet.

Trends

Carlin till Formex

Trendbyrån lyfter handelns frågor i utställning.

Trends

Branschprofilen: Louise Klarsten, VD för Colour House

Louise Klarsten är VD för Colour House, vars verksamhet kretsar kring bland annat trendanalys och färgkodsystem. Här berättar hon om aktuella och framtida tendenser.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.