22.08.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Tysk kvalitet för kök och bord

Sponsrat innehåll Vad är detta?

I höst lanserar Sebastian AB mer än 50 innovativa och funktionella produkter från RÖSLE - den ledande tillverkare av köksredskap och köksutrustning med oöverträffad tysk kvalitet.

Sedan 1888 har tyska RÖSLE skapat historia med deras innovativa köksprodukter och en passion för matlagning, fantastisk design och funktionalitet som är i topp. RÖSLE tillverkar ett brett sortiment av köksredskap, kastruller, pannor och grillutrustning i absolut högsta kvalitet. Med respekt för sina företagstraditioner skapar de produkter för en modern livsstil och för att förenkla livet i köket. Produkterna utvecklas dessutom i samarbete med professionella kockar och konsumenter.

Kokkärl med kopparglöd

Chalet är en helt ny serie av kastruller och pannor i koppar från RÖSLE. Dessa blir i höst en nyhet hos Sebastian AB. Chalet som vann det prestigefyllda German Design Award 2019 gör matlagningen till ett sant nöje med sin kombination av modern teknik och traditionellt koppar. Serien finns i flera storlekar, för alla behov. Pannorna finns både med och utan en effektiv och slitstark non-stick beläggning.

Stort och brett sortiment av köksredskap  

RÖSLE:s sortiment av köksredskap är det största och mest allsidiga på marknaden - med många specialredskap som till exempel har skapats åt både höger- och vänsterhänta kockar. Tillverkade av 18/10 rostfritt stål med marknadens mest kraftfulla och bekväma handtag. Köksredskapen är enkla att använda och utformade för att hängas upp i det öppna köket. De är nämligen försedda med en liten krok eller ring. Och som något helt unikt, ger RÖSLE hela 20 års garanti på de flesta köksredskapen. Ett bevis på att RÖSLE är i topp när det gäller förhållandet mellan funktion / design och pris / kvalitet.                               

Nytt i sortimentet är förutom Chalet bl.a. en vitlökspress, en örtslunga samt en mängd av skal- och skärknivar, riv- och pressredskap, paletter, köksskedar, tillbehör till det öppna köket och mycket mer. 

Chalet-serien finns i 12 olika delar, rek. pris från 1049,00 kr.

Hitta alla nyheter från RÖSLE på sebastian.se 

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.