20.09.2021  |  Dining  |  Tabletop

Ultraklar kvalitet från Lyngby Glas

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med Zero har Lyngby Glas skapat en enastående serie av vackra glas, som tillverkas i en miljövänlig, koldioxidneutral process.

Zero matchar därmed tidsandan i såväl den uttrycksfulla designen som det miljömässiga fokuset, och nu utökas serien med ett elegant vattenglas.

Skönhet, hållbarhet och gott samvete går hand i hand i de exklusiva Zero-glasen, som tillverkas helt koldioxidneutralt och av de renaste råvarorna. Lyngby Glas går med denna vackra kristallserie i bräschen för utvecklingen av nya, miljövänliga glas – utan att kompromissa med sin säkra, estetiska känsla.

Blyfritt miljökristallglas

Zero finns redan som vit- och rödvinsglas, champagneglas samt som en elegant champagneskål. Nu kan du även njuta ett glas bubblande mineralvatten eller en kall lunchöl ur den formfulländade Zero-designen – och göra det med extra gott samvete.

Det ultraklara glaset är nämligen tillverkat i blyfritt miljökristallglas. Dessutom tillverkas Zero med grön energi från solceller och jordvärme, och inga förorenande ämnen släpps ut. All överskottsvärme från produktionen återvinns också – och själva materialet är 100 % återvinningsbart.

Eleganta linjer

Det nya vattenglaset i Zero-serien rymmer 42 cl. Det ultraklara, 100 % återvinningsbara kristallglaset är extremt hållbart och diskmaskinståligt.

Förutom styrka och miljövänligt fokus kännetecknas Zero också av sina unika, eleganta linjer. Linje som tecknar glasens skönhet med en egen, elegant lätthet – och gör Zero till ännu ett exempel på nytänkande med känsla för klassisk design.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.