12.10.2020  |  Interior  |  Bad

UME dispenser med sensor  – årets mest välkomna designnyhet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Zone Denmark lanserar nu den eleganta UME-dispensern med sensorfunktion - en superaktuell nyhet i en tid med stort fokus på hygien och omtanke ...

Nu kan både du och dina vänner tvätta eller sprita händerna säkert helt utan att vidröra dispensern - goda nyheter i en värld där vi har dragit ner på handskakningarna och ökat tvättandet av händerna. 

Den nya beröringsfria dispensern ingår i den populära badrumsserien UME och kombinerar särskilt säkerhet och hygien med läcker design. 

Dispensern har samma minimalistiska uttryck som övriga produkter i UME-serien, men är utrustad med en sensor som doserar lämplig mängd tvål eller handsprit när du för in händerna under pumpen. Dispensern ger även en renare och mer inbjudande miljö vid handfatet.

UME har designats av VE2, som har tagit bort alla onödiga dekordetaljer och skapat en komplett serie av ultraenkla designföremål för badrummet. 2018 tilldelades serien det prestigefyllda Red Dot Design Award om i den ingår även en klassisk tvålpump, tandborstmugg, tvålkopp, toalettborste och en pedalhink.

Finns att köpa i ledande järnaffärer, webbutiker, varuhus och design- och livsstilsbutiker, och www.zonedenmark.se. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Zone UME Dispenser m sensor SEK 699,00.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.