03.05.2022  |  Dining  |  Tabletop

Unikt porslin från Villa Collection Denmark

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med sin nya porslinsserie Fjord förenar Villa Collection Denmark på ett unikt sätt användning och funktion med en vacker, dekorativ design.

De unika färgerna och ytorna matchar nordisk interiördesign på ett fint sätt – liksom seriens tallrik, mugg, espressokopp och två skålar.

En kopp espresso att avnjuta en klar och vacker vårmorgon med eller kanske en skål jordgubbar med grädde varma sommarkvällar. Den nya serien från Villa Collection Denmark innehåller en vacker och unik porslinsservis för små men likväl unika andningshål i vardagen.

Handgjord finish

Det vackra porslinet är glaserat med en så kallad reaktiv glasyr som ger varje föremål ett unikt utseende – beroende på föremålets form och placering i ugnen, samt naturligtvis ugnstemperaturen.

Serien från Villa Collection Denmark har till och med fått sin glasyr applicerad för hand för att ge den dess unika och karakteristiska uttryck. Ett uttryck som finns i färgkombinationerna Green/Black och Black/Metallic samt i färgerna Blue, Amber och Cream.

Handgjort mys

Seriens lunchtallrik har en diameter på 20,8 cm och är 1,8 cm hög. Muggen rymmer 25 cl och är 8,7 cm hög, medan espressokoppen rymmer 1 cl och är 4,9 cm hög. Den stora porslinsskålen rymmer 45 cl och har en diameter på 15,5 cm och en höjd på 4,5 cm, medan den mindre skålen rymmer 12,5 cl och har en diameter på 10,1 cm samt en höjd på 3,6 cm.

Med den unika och väldesignade porslinsserien är det upplagt för riktigt många mystimmar i solen – och i härligt sällskap – hela våren och sommaren.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.