23.04.2021  |  Kitchen  |  Food

Upplev Rostis designklassiker med ny glöd

Sponsrat innehåll Vad är detta?

I snart 50 år har Margrethe-skålen från Rosti varit en garanterad hit. Med sin unika kombination av kvalitet och funktion har skålarna underlättat vardagen för generationer – och nu finns kan de fås med förnyad glöd.

En gummiring i botten och en praktisk pip gör att Margrethe-skålen är stabil och enkel att arbeta med. Materialets höga kvalitet gör att skålen håller formen även när man lägger varma livsmedel i den, och när den är klar kan Margrethe-skålen diskas i diskmaskinen. Det nya Margrethe-omrörningsskålsetet håller samma fantastiska kvalitet – men med förnyad glöd.

Indian Summer

När hösten ibland bjuder på en ovanligt varm period som får naturen att gå i vackra rödaktiga, gyllene och gröna färger kallar vi det Indian Summer. Det är också namnet på det nya, vackert glödande Margrethe-omrörningsskålsetet från Rosti.

Setet består av skålar i de nya färgerna Humus, Curry och Carrot samt den klassiska Olive. Färgerna speglar naturens egen skönhet, men kombineras samtidigt i en modern och djärv estetik, och fokus ligger på historien om det goda hantverket som skämmer bort oss med unika produkter.

Krispig funktionalitet

Som alltid är både kvalitet och funktion i topp. Alla skålarna i Indian Summer-setet har naturligtvis tillhörande lock som inte bara gör det enkelt att förvara mat, utan som också bevarar aromerna och håller dem fräscha – och krispiga.  

Indian Summer-setet innehåller 8 skålar i storleken 0,15 l till 3 l. Alla Margrethe-skålar håller samma höga standard oavsett storlek och färger – och setet med designklassiker levereras därför med fem års garanti.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.