Kitchen / Utrustning

Utrustning

Spar på elregningen med Ninja – helt op til 75% med produkter til køkkenet.

Ninja er en nådesløs innovatør indenfor produkter til køkkenet, men viser sig nu også at kunne være bedre for din elregning.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Äkta baristakaffe därhemma

Marknadens coolaste och mest geniala espressomaskin. Tampning, brygginställningar, doseringsmängd… Tycker du, att espressobryggning är en komplicerad affär? Då är denna nyhet från Sage något för dig. Vägen från böna till kopp har aldrig varit enklare.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Det regnar isbitar…

Sommaren är här – det betyder sol, mys och iskaffe. Men vad er iskaffe utan is? Med Witt Classic Ice Cube Maker har du isbitar på kort tid – till det uppfriskande iskaffet, den läskande lemonaden eller till den kalla drinken.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Mixer som tänker själv

Russell Hobbs lanserar Sensigence Intelligent

Utrustning

Den ikoniske Zester fra Microplane har fået nye flotte farver

De nuværende farver i Premium Classic Zester-serien fra Microplane opdateres! De nye farver afspejler den moderne, skandinaviske stil med varme, elegante jordfarver.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Jag sprider leenden och glädje

Robotdammsugaren iRobot Roomba j7+ fortsätter att skörda framgångar på marknaden och skapar leenden och glädje hos recensenter, konsumenter och ja, till och med hos husdjuren. Det kan nämligen något som inga andra kan …

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.