Business / Utrustning

Utrustning

Robotdammsugarnas Ferrari, iRobot Roomba s9+, är en testvinnare i Sverige, Danmark och Finland

De små hushållsrobotarna har för länge sedan vunnit en plats i våra hjärtan, och utbudet på marknaden är stort. Därför är vi stolta över, att Roomba s9+ hamnar som favorit med uttalanden som: ”Självständig”, ”Klarar allt”, och ”Nära perfektion”.

Sponsrat innehåll

Utrustning

iRobot Keep Out Zones (Tillgång förbjudet-zoner)

iRobot stöder nu Keep Out Zones (Tillgång förbjudet-zoner) på utvalda modeller utrustade med Imprint™ Smart Mapping-teknologi.

Sponsrat innehåll

Utrustning

iRobot bjuder in dig

Deltar du på IFA-mässan i Berlin? Kom då förbi iRobots monter, och låt dig imponeras av innovativa robotar, delta i intervjuer och upplev de många spännande demonstrationerna under hela mässan.

Sponsrat innehåll

Utrustning

iRobot Roomba i7+ robotdammsugaren skördar eftertraktade designpriser

Den har blivit mycket väl mottagen på marknaden, är en av de med sökta robotdammsugarna på nätet, och kritiker höjer den till skyarna. Nu skördar den även världens mest eftertraktade designpriser.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Mer än 500 000 iRobot robotdammsugare sålda på den nordiska marknaden

”Strax innan Black Friday har vi nått 500 000 sålda iRobot Roomba robotdammsugare på den nordiska marknaden. ”Detta är en milstolpe, som vi hos Witt är stolta över”, säger Ida Birgitte Holm, Product Manager hos Witt A/S.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.