03.03.2022  |  Interior  |  Dekoration

Välgörande vaser från BITZ

Sponsrat innehåll Vad är detta?

En bukett röda rosor, en söt bukett med vilda blommor från vägkanten eller kanske vackra, torkade grenar. Alla buketter matchar de nya, dekorativa Kusintha-vaserna från BITZ, och tillsammans är blommor och vaser välgörande för själen.

Kusintha betyder förändring, och 2018 skapades Kusintha-serien som ett stödprojekt som just ska bidra till att skapa förändring i några av världens fattigaste länder. Målet är detsamma nu våren 2022, där BITZ lanserar en rad Kusintha-nyheter i form av både vaser och en rad vackra värmeljushållare.

Ett ljus i mörkret

Synen av en frodig bukett blommor i en vacker vas är inte bara dekorativ, utan skapar dessutom ett välgörande lugn och balans. Vacker balans och harmoni utstrålar också de stilrena glasvaserna från BITZ, som pryder varje hem.

Med Kusintha-serien tänder BITZ ett ljus i mörkret – också bokstavligt talat. Med fem vackra värmeljushållare i den karakteristiska räfflade designen kan du nu höja mysfaktorn rejält under de första fina vårkvällarna.

Genomfärgad kvalitet

Både design och kvalitet är förstklassig. Vaserna och värmeljushållarna är skapade i genomfärgat glas som matchar övriga glasprodukter i Kusintha-serien perfekt. Vaserna är 22 cm höga, medan värmeljushållarna har en höjd av 7,5 cm.

Vaserna och ljusstakarna finns i färgerna grön, amber, rosa, blå och smoke och kan kombineras med färger, former och material i hela BITZ-kollektionen. När bordet ska vara riktigt fint och atmosfären varm och inbjudande.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.