12.03.2020  |  Interior  |  Outdoor

Vårstämning på terrassen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med Södahls nya ”outdoor”-kollektion kan du förvandla din terrass till mysig oas med mjuka sittdynor, vackra, enkla bordstabletter och tunna, bohemiska plädar för svala kvällar.

Oavsett om du har en balkong, uteplats eller en stor terrass, så är det nu ska göra ditt uterum mysigt, för våren är snart här, och den väntar inte på någon!

Håll dig till naturliga, lugna färger för en avslappnad men sofistikerad look, och bygga loungestolar eller en dagbädd av rustika pallar med enfärgade eller mönstrade kuddar som du kan slänga dig på. Inred med stora, gröna växter i varma, mysiga flätade korgar som pricken över i:et, och använd växterna för att skärma av och skapa en känsla av intimitet.

Du hittar produkterna hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.