28.09.2018  |  Dining  |  Tabletop

Vacker servering med nya Pillivuyt Plissé

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med Pillivuyts nya porslin i Plissé-serien kan du servera med stil – oavsett om det är till trendiga tapas, efterrätter eller en skål med en utsökt, frisk sallad.

Pillivuyts Plissé är superelegant på bordet och du kommer nu få ännu fler möjligheter att vackert servera dina favoriträtter. En av höstens stora nyheter är uppläggningsfaten från Plissé. De erbjuds i tre olika storlekar och erbjuder ett mycket elegant och vackert sätt att servera maten på, till exempel hors d'oeuvre, ost, sushi eller små läckra kakor. Du kan naturligtvis använda uppläggningsfaten till att servera såväl förrätter som huvudrätter. 

                          

En tapaskväll med familj och vänner är ett otroligt trevligt sätt att äta tillsammans med många olika läckra små rätter som både smakar bra och ser mycket tilltalande ut. Pillivuyts nya Plissé-tapasfat på 24 cm är skapade för att servera dina tapas och andra rätter med enkel, elegant och klassisk Plissé-stil.        

                          

En Plissé-skål från Pillivuyt är en unik kombination av elegans, hantverk och fransk designhistoria. De är inte bara praktiska för servering, utan även vackra på bordet – och det gäller inte minst de nya skålarna i tre storlekar och Plissé-bägaren på 20 cl. för varma och kalla drycker.

Plissé för det klassiska och moderna bordet

Enkel, elegant och klassisk. Pillivuyts Plissé-porslin är känt för sina fina linjer och tidlösa stil som formgivits med inspiration från mer än 100 år gamla former. Med sin fina plissering är serien en världskänd symbol för diskret fransk elegans. 

Plissé serveringstallrik, från 289 kr.

Plissé tapasfat, 24 cm 359 kr.

Plissé skålar från 199 kr.

Plissé bägare, 20 cl 229 kr.

Mer om Plissé: www.sebastian.se

Kontakt:

  • E-mail: info@sebastian.se
  • Kundtjänst 08- 408 391 50

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.