27.10.2022  |  Dining  |  Food

Vackert och gediget från HOLM

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Bakom Claus Holms lekfulla sätt att arbeta i köket döljer sig en kompromisslös inställning till kvalitet. Därför är bra, gedigen utrustning i fokus på HOLM, som med sin serie i akaciaträ kombinerar det solida med det vackra.

Den sprudlande kocken är känd för sin förkärlek för den saftiga, hälsosamma och välsmakande måltiden, som ser extra inbjudande ut när den serveras på och med det vackert skimrande akaciaträet. Ett trädslag som också kännetecknas av sin styrka – och därmed långa hållbarhet.

Servera med edge

Den nya serveringsbrickan från HOLM har massor av edge. Bokstavligt talat, men lika mycket med sin organiska form och sina varma nyanser. Den är vacker och funktionell för bl.a frukt och ost. Och om det vankas ostbord finns nu även ett ostset i akaciaträ, som gör serveringen enkel och läcker – också att titta på.

Brickan finns i två storlekar, där den ena har måtten L 30, W 24 och H 1,5 cm, medan den avlånga och smala har måtten L 35, W 14 och H 1,5 cm. Akaciaträ behöver bara torkas av med en fuktig trasa efter användning och efterbehandlas med matolja några gånger om året.

Flera våningar av läckerheter

En nyhet i akaciaträ-serien är också det praktiska serveringsstället, som är perfekt för servering av t.ex. kaktapas eller en läcker brunch. I köket är stället också fint som förvaring av kryddor i köket – eller nycklar och andra småsaker. Stället har måtten L 36, W 18,4 och H 30 cm.

Slutligen bjuder hösten på lanseringen av ett miniset med två fyrkantiga skålar och matchande skedar. Skålarna har måtten L 6, W 6 och H 5 cm och är fina för t.ex. dip, nötter eller salt.

Alla fina nyheter är tillverkade i FSC®-certifierat akaciaträ (FSC-C166612).

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.