01.09.2022  |  Dining  |  Tabletop

Vackra detaljer från Pillivuyt

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Elegant och starkt. Både vad gäller kvalitet och uttryck. I mer än 200 år har franska Pillivuyt varit sinnebilden av vackert porslin, och med Basket-serien väver varumärket in nya, formfulländade detaljer i sin traditionsrika historia.

Pillivuyt är enastående kvalitet både vad gäller funktion och styrka kombinerat med klassisk fransk elegans i designen. Med sin säkra blick för helheten och detaljer som skapar ett harmoniskt uttryck, är Pillivuyt en garant för en tidlös, elegant look som passar alla bord. Både till vardag och fest.

Klassisk korgflätning

Den vackra Basket-serien kännetecknas av en raffinerad dekoration, som med sina många detaljer gör att porslinet ser ut att vrida sig. Dekorationen är inspirerad av klassisk korgflätningsteknik.

Basket är elegant, vitt porslin, och serien innehåller en mugg, som rymmer 37 cl, en skål som rymmer 60 cl, samt en djup tallrik med en diameter på 23 cm. I serien ingår även två platta tallrikar med en diameter på 22 cm respektive 28 cm.

Genom generationerna

Pillivuyt är känt för att vara reptåligt samtidigt som det har bra termiska egenskaper. Basket är inget undantag, utan tål maskindisk, frys, mikrovågsugn och snabba temperaturförändringar.

Precis som Pillivuyts övriga sortiment är serien säker och stark – både i sin design och kvalitet. Stark nog att hålla i generationer.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.