31.03.2022  |  Dining  |  Tabletop

Vackra färgnyanser från Lyngby Glas

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Sydländsk sommarsol, lata eftermiddagar under färgglada parasoller och vackra, varma kvällar där ljus och färger flimrar förbi, medan sällskapet njuter ett glas vin. Lyngby Glas fångar stämningen med glasserien Valencia.

Med sin mycket speciella look fångar Valencia ögat när en karaff med vatten serveras en skållhet sommardag eller ett glas vin på terrassen eller balkongen. De senaste produkterna i den vackra och färgglada serien är vackra vattenglas på fot, klassiska vinglas samt vackra karaffer och skålar.

Pärlemorskimrande skönhet

Valencia är tillverkad i tjockt och genomfärgat glas med massor av pyttesmå, täta bubblor som nästan för tankarna till ett glas bubblande champagne. Under tillverkningsprocessen fördelas bubblorna slumpmässigt i glasmassan – vilket gör att varje produkt i serien är unik.

Skålarna finns i två storlekar med en diameter på 8 eller 13 cm. De är perfekta för servering av allt från frukost och frukt till chips, oliver och andra snacks. Den vackra karaffen är perfekt för sommarens flädersaft, vatten eller vin och rymmer 1,1 l.

Bubblande glädje

Det vackra vattenglaset på fot rymmer 37 cl, medan vinglaset rymmer 26 cl. De finns som skålar och karaffer i de fyra glittrande färgerna amber, grön, blått och rosa, som kan kombineras på en mängd olika sätt – och som får varje bord att lysa upp i glädje och fest.

Valencia från Lyngby Glas är inte bara en stämningshöjare, vars bubblor spelar över sällskapet i ett vackert, färgat skimmer, utan gör det också enkelt att vara värd eftersom serien tål maskindisk.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.