18.11.2021  |  Dining  |  Tabletop

Vackra modeller med runda former från Lyngby Glas

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Trots sina mjuka, rundade former har serien Palermo från Lyngby Glas massor av detaljer som sticker ut. Det återspeglas i allt från den exklusiva guldkanten till räfflingen, som samtidigt ger glasen en fantastisk vintagelook och modern design med en twist

Massor av stil med en elegant glimt i ögat. Det är symbolen för Palermo-serien från Lyngby Glas, som med sin raffinerade, räfflade design lyfter alla drinkar till att också vara en njutning estetiskt. Nu lanseras tre nyheter i serien, närmare bestämt ett nytt Gin & tonic-glas, ett nytt cocktailglas samt en vacker Palermo-karaff.

Smakfulla tillägg

Läsk, saft eller bubblande mineralvatten med några isbitar. Den nya Palermo-karaffen passar till allt och presenterar sitt innehåll på ett vackert sätt, oavsett om den står på terrassen en vacker sommardag eller som ett vackert tillägg på middagsbordet en mysig vinterkväll.

För liksom övriga delar i Palermo-serien speglar karaffens fina fasetter ljuset och glasets innehåll och understryker elegant det smakfulla uttrycket.

Drycker eller desserter

De eleganta glasen är en njutning i sig själva, som dessutom erbjuder en mängd möjligheter att servera underbara frestelser. Iskalla drycker, vackra cocktails eller supergoda desserter – Palermo-glasen är perfekta för allt.

Det nya Palermo Gold Gin & tonicglaset rymmer 65 cl, medan det nya cocktailglaset rymmer 31,5 cl.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.