23.10.2020  |  Interior  |  Dekoration

Vackra nyheter i återvunnet glas

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med nyheterna i Kusintha-serien finns det nu ännu fler möjligheter att få färger på bordet.

Både salladsskålarna och vaserna är tillverkade av skiftande återvunnet glas i Spanien, och de fina färgerna är naturligtvis anpassade för att matcha de reaktiva glasyrerna i den populära stengodsserien. 

Det återvunna glaset har ett unikt, rustikt formspråk och det gröna, blå och/eller bärnstensfärgade glaset kan med fördel mixas med stengodset för en experimentell, lekfull look som utstrålar sofistikerad färgglädje.

Kusintha-vasen i återvunnet glas har samma klassiska form som de populära stengodsvaserna från BITZ och matchar samtidigt seriens fantastiska färger. Fyll den med blommor från dikeskanten, torkat gräs eller en överdådig bukett från trädgården.

Du hittar BITZ på www.bitzshop.se och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.