08.03.2022  |  Kitchen  |  Textil

Vackra vårfärger från Bastian

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vi går mot ljusare tider. Solen går redan upp lite tidigare och ner lite senare. Snart är det dags för vårstädning, och Bastian har precis de snygga textilier som behövs för att ge köket ett lyft.

Oavsett om du gillar helt nya färger eller mer klassiska kulörer.

Vår är lika med liv, ljus och en ny början, och det gäller även för hemmet. Vårstädning handlar nämligen inte bara om att få skurat golvet ordentligt och torka bort damm och spindelväv i hörnen, det handlar också om att fräscha upp hemmet. Bastians våruniversum erbjuder massor av fina saker, grundläggande köksutrustning som enkelt blåser nytt liv i kök-allrummet.

Romantisk vår

Det finns både nyheter och nostalgi i luften när Bastian lanserar läckra textilier i form av till exempel förkläden, kökshanddukar, grillhandskar och grytlappar i vackra, mjuka vårfärger.

I vår kan du skämma bort ditt kök och dig själv med funktionella och vackra textilier i de nya romantiska färgerna Ash Rose, Lavender Blue och Fungi Brown, som för tankarna till de gamla goda tiderna hemma i mormors kök - och som ändå ger köket ett modern lyft.

Bastians grundfärger

Om du hellre föredrar den mer nedtonade, nordiska designstilen, kan du naturligtvis även få Bastians vackra textilier i grundfärgerna svart, grafit, ljusgrå och olivgrönt – för en enkel och elegant look.

Oavsett vilken färg du väljer är både Bastians design och kvalitet alltid i topp. Textilierna är tillverkade i 100 % ren, ny bomull och märkt med STANDARD 100 BY OEKO-TEX® - vilket garanterar att textilierna har testats och inte innehåller några skadliga ämnen.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.