15.04.2021  |  Kitchen  |  Tabletop

Varm nyhet från franska Pillivuyt

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Tidlöst och elegant. Serien Plissé är symbolen för det vackra porslin man förknippar med Pillivuyt, som nu firar vårens varma ankomst med en varm nyhet.

Bokstavligt talat. För med den nya Plissé termomuggen håller sig både teet och kaffet varmt – även efter att solen har gått ner. 

Pillivuyt är klassisk fransk elegans kombinerat med fantastisk kvalitet både vad gäller design, styrka och funktion. Det är helt enkelt porslin av en speciell porslinsmassa. Nu utökar varumärket Plissé-serien med en ny storlek av termomuggen som matchar de skandinaviska vårkvällarna perfekt. Och som alltid handlar det om kvalitet som varar.

Från mor- och farföräldrarna till den lilla nyfödda

Från generation till generation säger man om Pillivuyts porslin. Det innebär att Pillivuyt som värdefullt arvegods ofta följer familjen i generationer. Men det betyder också att det med sin styrka och sin design är milsvitt från slit och släng-kulturen – och i den meningen är det en gåva från generation till generation.

Det vackra Pillivuyt-porslinet tillverkas av fältspatsporslin som har en hög halt av fältspat och kvarts. Den unika porslinsmassan i kombination med en extremt hård glasyr gör porslinet extra motståndskraftigt mot stötar och slag.

Enkelt och elegant

Den klassiska porslinsserien Plissé är känd för sina fina plissérade linjer och sin tidlösa stil, som skapas av några av Pillivuyts gjutformar från början av 1900-talet. Nu har den lilla termomuggen på 8 cl, som är lagom för en espresso, fått en kollega på 35 cl – som är perfekt för en kopp rykande varmt te.

Som allt annat porslin från Pillivuyt har den nya termomuggen en stämpel i botten. Denna fungerar som en kvalitetsgaranti att porslinet lever upp till de stränga krav som Pillivuyt har ställt i generationer – för generationer.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.