03.02.2023  |  Interior  |  Design

Villa Collection Denmark i skulpturalt ljus

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den personliga touchen. Den kreativa twisten. Det är några av de viktigaste elementen när du vill skapa en unik atmosfär i hemmet. En atmosfär som visar vem du är.

Med nya skulpturala konsthantverk erbjuder Villa Collection Denmark återigen läckra hemtillbehör som passar perfekt in i den skandinaviska stilen – med en personlig och internationell twist. Det gäller även de nya Lyng- och Lyst-vaserna och de matchande ljusstakarna.

Lekfull design

Både vaserna och ljusstakarna har en unik design med en nästan lekfull design inspirerad av trädens grenar i naturen.

Lyng är den sandfärgade versionen, medan Lyst är namnet på de svarta versionerna av vasen och den sexarmade ljusstaken, som alla är tillverkade av polyresin. De vackra vaserna har måtten 11 x 11 x 30 cm, medan de skulpturala ljusstakarna, som levereras utan ljus, har måtten 28 x 10 x 13,5 cm.

Vårljus

När våren är i antågande, men värmen och de ljusa kvällarna ännu inte riktigt har fått fäste, är det perfekt att låta några vackra stearinljus hjälpa till att kasta ljus och sprida värme över de mysiga stunderna.

De fina kronljusen i stearin har måtten 2,2 x 30 cm och finns i färgerna Cream, Svart, Dark grey, Taupe och Sand. Julgransljusen i paraffin finns i samma färger och har måtten 1,2 x 30 cm – och alla är de tillsammans med vaser och ljusstakar perfekta för att skapa en mysig atmosfär och kasta inredningsmässig glans över hemmet.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.