12.03.2021  |  Interior  |  Outdoor

Villa Collection Denmark låter LED-solen lysa

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den nya stilrena LED-lampan från Villa Collection Denmark liknar nästan en liten sol med sin vackra runda form och sitt varma sken. Med andra ord matchar designen fullt ut lampans hållbarhetsprofil – eftersom den har en inbyggd solladdare.

Både diskret och dekorativ. Villa Collection Denmarks nya LED-lampa är i all sin enkelhet ett klassiskt uttryck för skandinavisk design, som lyckas kombinera avslappnad naturlighet med säker elegans. Lampan är även både tidlös och väldigt modern i sin design och med sina hållbara och smarta solpaneler.

Varm och kraftfull

Den fina runda lampan ger ett runt, varmt, vitt ljus. LED-lampans form och storlek gör att den kan användas som ett dekorativt inredningselement överallt i bostaden. Dessutom kan lampan användas utomhus och den levereras med ett spett för att fästa lampan utomhus.

Villa Collection Denmarks nya LED-lampa är IP44-godkänd. IP-klassificeringen är en internationell standard som påvisar graden av inträngningsskydd och med ett IP44-godkännande är lampan till exempel väl skyddad mot vattenstänk.

Ladda upp för mys

Det tar 8 timmar i fullt dagsljus att ladda upp lampan och sedan kan den lysa i 6 timmar. Lampan levereras i en förpackning med två stycken och de finns i tre storlekar – med en diameter och höjd på 20 x 20 cm, 25 x 25 cm respektive 30 x 30 cm.

Oavsett om man laddar upp till fredagsmys inomhus eller en ljum vårkväll utomhus kan man med fördel låta den nya LED-lampan sätta stämningen – som en liten solstråle som skapar glädje och mys.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.