15.09.2022  |  Interior  |  Belysning

Villa Collection Denmark med ljusa höstnyheter

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Hösten tar gradvis över med glödande färger och tidig skymning. Med Villa Collection Denmarks nya, vackra ljuskällor ger dock mörkret en helt speciell glöd när de skulpturala rottinglamporna lyser upp hösten på vackrast tänkbara sätt.

Ett mjukt och varmt ljus som vackert omfamnar den skandinaviska hösten. De nya lamporna från Villa Collection Denmark är både läckra designdetaljer och miljöhänsyn – eftersom gräset rotting är ett slitstarkt material som dessutom växer snabbt och regenereras på bara fem till sju år.

Skulpturalt statement

Den naturfärgade VINKA och den svartmålade WERNA är med sina organiska, skulpturala uttryck vackra designstatements i sig själva. De båda eleganta golvlamporna mäter 50 cm i diameter och är 130 cm höga.

Samtidigt är lamporna utrustade med hela två ljuskällor, vilket gör att ett elegant och behagligt ljus strömmar både från toppen och botten av lampan. WERNA och VINKA har båda E27-sockel och drivs med 220-240 Volt / Max 40 Watt.

Naturlig skönhet

De skulpturala golvlamporna kompletteras av de tre fina pendellamporna VILNA i naturfärgad rotting, som alla ger samma mjuka, behagliga ljus. Lamporna har måtten D30 och H28 cm, D40 och H35 cm respektive D50 och H42 cm.

Lamporna smälter vackert in i en ofta ljus och enkel skandinavisk design och fungerar utmärkt som en mjuk ljuskälla i t.ex. hallen eller en mysig hörna i vardagsrummet. Var för sig men också två eller tre lampor tillsammans.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.