10.03.2021  |  Dining  |  Tabletop

Vintagelook med modern twist från Lyngby Glas

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med serien Palermo presenterar Lyngby Glas en fantastisk vintagelook med en modern twist.

Faktum är att de vackra kvalitetsglasen i serien inte bara har en twist, utan även guldkant. Detta gäller för Palermo-glasen i alla fyra varianter, från gin- och tonicglasen och tumblern till vin- och cocktailglasen.

Palermo kallas Siciliens kulturhuvudstad, och Palermo-serien från Lyngby Glas formligen osar av stil och elegans. En raffinerad, räfflad design med diskret guldkant ger glasen en utsökt vintagelook, som samtidigt fångar tidens trender perfekt. Alla glasen har dessutom vackra mjuka och svängda former som förstärker det smakfulla uttrycket. 

Det glada 20-talet

Den eleganta nyheten från Lyngby Glas för med sin exklusiva vintagelook tankar till det glada 1920-talet, där fest, färger, kreativitet och optimism stod högst upp på agendan. Och med de fyra vackra Palermo-varianterna har varumärket skapat en vacker utgångspunkt för att fortsätta festen under 2020-talet.

Det spelar ingen roll om det är en läskfest eller en vinprovning. För oavsett om du fyller ett Palermo-glas med vin, vatten eller vodka, speglar de fina fasetterna ljuset och glasets innehåll på vackrast tänkbara sätt.

Ett glas med många möjligheter

Varje glas kan naturligtvis användas till lite av varje, men just cocktailglaset i Palermo-serien har många användningsområden – från att servera olika cocktails och drinkar till att servera kvällens dessert.

Serien består av Palermo Gold Tumbler 35 cl, Palermo Gold Vinglas 30 cl, Palermo Gold Gin & tonicglas 65 cl och slutligen Palermo Gold Cocktailglas 31,5 cl. Alla varianter kan köpas i set om 4 stycken – som garanterat kommer att sätta guldkant på nästa fest.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.