13.09.2019  |  Business  |  Branschnytt

Ägarbyte för Dirty Linen

"Ett starkt komplement till portföljen".

Inredningsföretaget Himla har köpt det svenska textil- och inredningsvarumärket Dirty Linen. Förvärvet skedde den första juli och är ett led i Himlas ambition att fortsätta växa samt stärka sin position på den svenska och internationella marknaden.

Himla säger i ett pressmeddelande att man kommer fortsätta utveckla Dirty Linen och värna om deras unika koncept. Med Himlas fokus på skandinavisk design och ett hållbart sortiment ser man Dirty Linen som ett starkt komplement till portföljen.

Himlas främsta marknader idag utgörs av Skandinavien, Europa, Asien och Nordamerika.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.