Designbase.se

Designbase.se

Produkter:

Media, förening och mässor

Om

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.

Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer oc…

Läs mer  

Om

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.

Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa företags leverantörer.  Designbase utkommer fyra gånger om året i en upplaga på minimum 6.000 exemplar. Erfarenheten av fackmagasin säger oss att varje magasin i genomsnitt har cirka fyra läsare, och Designbase uppskattas därför ha drygt 20 000 läsare

Ämne redaktörerna företrädesvis emot som en Word-fil eller liknande via mail redaktion@designbase.se, så långt som möjligt bifogad bild, grafer och andra konstnärliga verk i hög upplösning, helst som EPS eller JPG-filer. Kopiering tillåten endast genom förskott möte med redaktionen.

Publisher:
Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
DK 2300 København S
Telefon: +45 5350 6060
info@horisontgruppen.dk
Utgiver website: www.horisontgruppen.dk

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.