Designbase.se

Designbase.se

Produkter:

Media, förening och mässor

Om

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.

Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer oc…

Läs mer  

Om

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.

Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa företags leverantörer.  Designbase utkommer fyra gånger om året i en upplaga på minimum 6.000 exemplar. Erfarenheten av fackmagasin säger oss att varje magasin i genomsnitt har cirka fyra läsare, och Designbase uppskattas därför ha drygt 20 000 läsare

Ämne redaktörerna företrädesvis emot som en Word-fil eller liknande via mail redaktion@designbase.se, så långt som möjligt bifogad bild, grafer och andra konstnärliga verk i hög upplösning, helst som EPS eller JPG-filer. Kopiering tillåten endast genom förskott möte med redaktionen.

Publisher:
Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
DK 2300 København S
Telefon: +45 5350 6060
info@horisontgruppen.dk
Utgiver website: www.horisontgruppen.dk

Jobs

Mediahus söker Key Account Manager för Sverige

Skandinaviens största mediaplattform för design- och interiörbranschen, Designbase, söker nu en erfaren konsult. Du ska bygga upp och utöka en attraktiv kundportfölj i marknader med stor utvecklingspotential. Du kommer därvid att vara en del av ett väletablerat mediahus, där du befinner dig nära beslutsfattarna och får stor handlingsfrihet.

Frist: Snarest muligt Stockholms län

Folk på väg

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.