24.08.2022  |  Kitchen  |  Utrustning

Äkta baristakaffe därhemma

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Marknadens coolaste och mest geniala espressomaskin. Tampning, brygginställningar, doseringsmängd… Tycker du, att espressobryggning är en komplicerad affär? Då är denna nyhet från Sage något för dig. Vägen från böna till kopp har aldrig varit enklare.

Salvia är redo med inget mindre än en sensation av en espressomaskin. Sage Barista Express Impress är en vidareutveckling av storsäljaren Barista Express. Nu kan du brygga ännu bättre barista-kaffe - snabbare och enklare - på denna estetiskt vackra espressomaskin med 'assisterad tampning'

Maskinen har integrerad kvarn med hela 25 inställningar för ett konsekvent resultat varje gång och naturligtvis Sage’s välkända Thermocoil värmesystem med PID-temperaturkontroll som säkerställer exakt och korrekt bryggtemperatur.  Likaså manuell högtrycksmjölkskummare som ger oöverträffad silkeslent mikroskum.

Barista Express Impress har dessutom intelligent dosering med kvarnminne; dvs den korrekta mängden kaffe i portafiltret beräknas automatiskt utifrån den sista malningen. Maskinen visar den korrekta nivån och visar även om det är nödvändigt att korrigera (t ex i händelse av nya/andra bönor). Inställningen sparas automatiskt till nästa kopp. Helt genialt!

Nu är det slut med att krångla med tampningen. Med ’assisted tamping’ är du garanterad ett exakt 10 kg tryck varje gång. Dessutom med en professionell 7 graders barista-twist för en 100% jämn yta.

Se fram emot att njuta av en perfekt nybryggd kopp kafékaffe därhemma – helt okomplicerat och problemfritt. Dessutom är maskinen en riktig fröjd för ögat. Sage Barista Express Impress - byggd för att imponera!

Läs mer här: Sage Barista Express Impress

Rek. pris 9999,- SEK

Finns i utvalda butiker från september 2022.

Högupplösta bilder: https://we.tl/t-IRb0nArqL2

Third Wave Coffee och Sage

När det handlar om Third Wave-specialkaffe därhemma, kan man inte undvika Sage. Hemligheten bakom Sages populära maskiner är de fyra grundstenarna:

  1. Portafilter i en storlek som rymmer den idealiska mängden på 18–22 g för rik och fyllig smak
  2. Optimalt 9 bartryck för en oemotståndlig konsistens
  3. Exakt 93°C vattentemperatur för en perfekt och balanserad bryggning   
  4. Kraftig ånga, kalibrerad för silkesmjukt mikroskum  

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.