Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Produkter:

Hushållsapparater, Köksmaskiner, Köksutrustning, Personlig vård, Trädgårdsmiljö

Om

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, n…

Läs mer  

Om

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nordisk stil samt en linje av prisbelönade slowjuicers.

 

Hos Witt A/S är det alltid flera bollar i luften, och verksamheten drivs av nyfikenhet på vilka nya, spännande produkter, som finns där ute till våra kunder – och i slutändan till slutkonsumenten. Vi er lokalt förankrade i Gødstrup vid Herning, men har ett internationellt perspektiv med försäljning i hela Norden, Storbritannien och Irland.

 

Witt distribuerar bl.a. högkvalitetsprodukter från Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, Espro, Segway, Pininfarina, Grillbot, Everdure by Heston Blumenthal, iRobot och Robomow – utöver vårt helt egna program, bestående av spännande, innovativa och användarvänliga produkter till dig som prioriterar kvalitet och modern teknologi.

 

Witt Babycare är en exklusiv värld av babyartiklar med en rad innovativa och exklusiva varumärken. När blivande föräldrar går på upptäcktsfärd och inköp i djungeln av utrustning till den nyfödde, önskar Witt Babycare att man överraskar och öppnar nya dörrar av möjligheter, som konsumenterna inte har sett förut.  

 

WittClinic erbjuder det senaste inom både kosmetiska behandlingar och behandlingar av cirkulationsproblem. Som en del av Witt-koncernen kommer den innovativa tankegången, kombinerat med professionell personal, kontinuerligt att vara med att sätta nya standarder för vilka typer av behandlingar som erbjuds.

 

Brands

Pininfarina

Den första Pininfarina elcykeln: sportig karaktär och miljövänlig själ.
Total integration av delarna: batteri, high-end motor från tyska Brose, integrerad styrstång samt komplett kolfiberram .
State-of-the-art teknologi och design av Diavelo, medlem av Accell Group.
Den mest prisbelönade elcykeln 2017.

"Evoluzione representerar vår ande: sportig karaktär och miljövänlig själ" bekräftar Paolo Pininfarina. "Sportig och dynamisk, en harmonisk cykel, som garanterar höga prestationer och stor komfort”.

Pininfarina är tillverkad av 100 % kolfiber, väger bara 15,5 kg (möjligtvis marknadens lättaste elcykel) och har vunnit ett antal designpriser. * Mitt-motorn är från tyska Brose. Batteriet är ett patenterat Panasonic batteri med stor kapacitet (500W – 13,6A – 36V) och lätt att ta ur för uppladdning. Med hydrauliska skivbromsar och Shimano-komponenter.  Alla delar är naturligtvis inbyggda i ramen. En enkel, estetisk och elegant cykel. Trots den enorma styrkan, är Pininfarina superlätt att styra tack vare en optimal viktfördelning, balans och komfort. 

Osäker på om detta är ordet som söks!!!!!

Ninebot by Segway

Du har varit här förut, men bara i din fantasi. Du flyger framåt, förbi mängden med en klar överblick över allting framför dig.  Samtidigt är du med, där det händer och i perfekt balans. Inga hinder. Inga barriärer. Du kommer längre och ser mer. Gör det snabbt. Gör det långsamt. Var som helst. Så här har du föreställt dig framtiden. Men framtiden är nu. Det är Segway, i dag.

Segway och Ninebot är dedikerade till problemfri förbindelse av robotlösningar till smartphones och integrerade existerande teknologier och framtida koncept, såsom talinteraktion och ansiktsigenkänning med sina produkter. Produkter, som är interaktiva och främjar det smarta livet.

Everdure by Heston Blumenthal

UTOMHUSMATLAGNING FÖR ALLA

Heston Blumenthal är en av världens mest berömda kockar. Han har inspirerat en hel generation av matälskare med sin förmåga att göra matlagning till en föreställning; ett äventyr för alla.

Hans restaurang i Berkshire i England, The Fat Duck, har mottagit inte mindre än 3 Michelin-stjärnor. Själv har Heston mottagit ett hederspris av Drottning Elizabeth II, för att göra brittisk gastronomi ära.

Hestons matlagning följer aldrig normerna. Han utmanar och skjuter konstant fram de kulinariska gränserna. Han "leker med maten" och gör varje måltid till ett helt teaterstycke. Matlagning ska vara informellt, underhållande och mycket utsökt. I samarbete med Everdure har den engelske stjärnkocken nu utvecklat en grillserie som kommer att göra din utomhusmatlagning till en känslosam upplevelse.

Espro

IT’S A GREAT TIME TO BE A COFFEE & TEA LOVER.

Hos ESPRO är de stolta över att vara en viktig del av nutidens kaffe- och terörelse.
De tillverkar produkter, som hjälper dig till en godare kopp kaffe, te eller espresso. De kombinerar bryggteknik med teknologi och innovation för att nå det optimala resultatet. De är dedikerade till smak, bryggteknik, hantverk och kreativitet och allt som de gör, gör de för att garantera att världens kaffe- och teälskare alltid ska få den godaste koppen kaffe/te.

Robomow

Välkommen till en helt ny klippupplevelse.

Robomows Friendly Home självgående gräsklippare passar smidigt in i din livsstil, finner sig snabbt till rätta i ditt liv, din trädgård och bland dina familjemedlemmar.

Utformad för att garantera den enklaste, bekvämaste och minst tidskrävande klippningen någonsin. Robomow självgående gräsklippare är trädgårdsvänliga (installera dem utanför gräsmattan), användarvänliga (kommunicera med dem från din smartphone) och familjevänliga (din gräsmatta, ditt schema)! Hemma och i trädgården, Robomow är helt enkelt din trognaste vän.

Självgående gräsklippare är utformade för att spara både tid och pengar så att du får tid över att njuta av andra aktiviteter med familj och vänner.
Dagens robotgräsklippare är alltmer sofistikerade. Självdockning och med eget arbetsschema. De kräver minimal mänsklig interaktion och kan även programmeras från din smartphone!
Roliga fakta: Robotgräsklippare rankas som den näst största kategorin av robotar i hemmet i dag!

De Dietrich

Med sin rena design, kvalitetsmedvetna material och innovation visar De Dietrich att de med sin unika know-how har utvecklat en kollektion som spelar på alla sinnen. Genom att blanda raffinerad estetik med ibland ovanliga färger och avant-garde-teknik presenterar De Dietrich sin hittills mest framgångsrika kollektion. De vertikala och strukturerade linjerna ger De Dietrich produkterna en fantastisk finish som bland annat framhäver Premium kollektionens kromytor och Corium kollektionens stålkant som garanterar ditt kök ett ettertraktad och exklusivt utseende.

Efter framställningen av de första spisarna i slutet av 1800- talet och speciellt efter introduktionen av den trä- och koleldade Mertzwiller spisen, har De Dietrich inte slutat att utveckla nya lösningar. Med över 300 års know-how skapar de kontinuerligt nya unika produkter som pyrolysugnen, induktionshällen, ångugnen, låg temperaturtillagning och den zonlösa horiZoneOne induktionshällen. De Dietrichs designfilosofi har alltid varit att designa toppkvalitet och många av deras produkter t ex Tactilium ugnen och induktionshällen Piano har mottagit de mest prestigefyllda prisen i branschen, Janus De L’industrie.

Brandt

Brandt placerar alltid dig i centrum för expertis. Det är därför, de har designat kundanpassade produkter, vars enda mål är att underlätta vardagen.

De har utvecklat enkla och geniala teknologier, som uppfyller alla behov: både i vardagen samt till speciella tillfällen.

Fisher & Paykel

Fisher & Paykel produkterna bär alla samma karakteristika: de är eleganta, användarvänliga, klassiska och utformade av kvalitetsmaterial. I designen prioriteras mått och ergonomi som garanterar att produkterna passar in i alla hem.

Sage by Heston Blumenthal

Heston Blumenthal sätter inte sitt namn på vad som helst. Bara det perfekta!

Produkterna från Sage är utvecklade av den världskände kocken Heston Blumenthal. I England har hans höga krav på kvalitet gjort Sage mycket populär. Säkra, solida och stabila produkter, som ger dig kontroll över matlagningen från början till slut. Sen gör det ju inget, att köksutrustningen samtidigt ser läcker ut.

iRobot

iRobot, den ledande leverantören av hushållsrobotar i världen, utvecklar och tillverkar robotar som hjälper människor få mer gjort både hemma och borta.

iRobots produkter, bland annat den prisbelönta dammsugningsroboten Roomba® och Braava®-familjen med robotgolvmoppar har välkomnats i miljontals hem i hela världen, där de varje dag hjälper sina ägare att få mer gjort.

iRobot ligger i framkant av teknikutvecklingen inom kartläggning och navigering, människa-robot-interaktion och fysiska lösningar. Vi strävar efter att bygga ett ekosystem av robotar och data för ett smart hem, både genom internt arbete och genom strategiska externa partnerskap.

Liebherr

I mer än 60 år har Liebherr specialiserat sig på tillverkning av innovativa kyl-/frysskåp av hög kvalitet. Från det inledande designstadiet till utveckling, produktion och marknadsföring fokuserar Liebherr på innovativa produkter med tidlös och elegant design. De implementerar kontinuerligt nya idéer och förbättrade tekniker för att säkerställa optimal förvaring och kvalitet.

Witt Range

Witt A/S grundades 1993, när Allan Witt öppnade Witt Vitvaror med kontor i bostaden. Företaget har genom åren haft en positiv tillväxt, och idag säljer vi produkter till de största vitvarukedjorna, järnhandlare samt köksbutiker. Huvudkontoret ligger i Danmark, men vi har också försäljningskontor i Sverige, Norge, Finland, England och Irland.

Vårt mål är att ge den bästa möjliga service till alla våra kunder samt att leverera kvalitetsprodukter. Vi har alltid ett finger på pulsen och lyssnar till våra kunder för att på det sättet kunna tillfredsställa deras behov. Vi känner av marknaden och prioriterar resurser på att hitta nya, innovativa produkter, som matchar tidens trender. Det är vårt mål att alltid vara ett steg före.  

I dag består vårt Witt-program av kvalitetsvaror inom kategorierna: Vin, Vitvaror, Små-el, E-bikes, Witt BabyCare och WittClinic.

På vitvarusidan har vi satt ihop ett brett sortiment av hällar, fläktar, inbyggnadsugnar, spisar, kyl-/frysskåp samt vinkylar. Något för alla har fokus på kvalitet samt en strömlinjeformad design förenat med modern teknologi och funktioner, som gör skillnad i din vardag.

I våra små-el kategori finns bl. a de prisbelönade och populära Witt slowjuicers samt den helt nya vakuummixern, som revolutionerar sättet du mixar på.

Witt Mycook touch är den mest raffinerade köksmaskinen du hittills har upplevt. Matlagningen kan inte bli lättare. Du ”hålls i handen” hela vägen genom tillagningen. Följ bara anvisningarna och du kan vara säker på att resultatet blir precis som du vill ha det.  Witt Mycook touch väger ingredienserna, kokar, ångar, hackar, rör, blandar, vispar, knådar och sauterar, allt efter behov.

Som något helt nytt i kategorin Wittt e-Commute finns Witt E-bikes, som består av en rad kvalitets-elcyklar med läcker design.

Witt Babycare är en exklusiv värld av babyartiklar med en rad innovativa och exklusiva varumärken.  När blivande föräldrar går på shoppingtur i djungeln av utrustning till den nyfödde, önskar Witt Babycare överraska och öppna nya dörrar av möjligheter, som konsumenterna inte har sett förut.

WittClinic erbjuder det senaste inom både kosmetiska behandlingar och behandlingar av cirkulationsproblem. Som en del av Witt-koncernen kommer den innovativa tankegången, kombinerat med professionell personal, kontinuerligt att vara med och sätta nya standarder för vilka typer av behandlingar som erbjuds.

 

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.