30.08.2022  |  Interior  |  Textil

Äppelblom och hemligheter

Spira lanserar mönstret Äppel-Päppel

Spira of Swedens senaste mönster Äppel-Päppel, formgivet av Lina Schnaufer, är inspirerat av knotiga grenar, äppelblommor, mystiska gömmor och små djur. Som alltid går nya mönster från Spiras bra att mixa med tidigare kollektioner. 

Spira of Sweden startades för 17 år sedan av tre kvinnor med en vilja att inreda med mönster och färg. Formspråket har vuxit fram i nära samarbete med flera formgivare

”Idag är vi två som driver företaget men fortfarande finns de ursprungliga drivkrafterna kvar – att skapa tidlösa mönster i vackra färger som går att kombinera i det oändliga och som gör vardagen lite roligare”, säger Susanne och Lena på Spira of Sweden. 

www.spiraofsweden.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.