10.05.2022  |  Interior  |  Brukskonst

Är du morgondagens glaskonstnär?

Cervera utlyser årets hantverksstipendium

Med Cervera Hantverksstipendium sätter Cervera svenskt hantverk i fokus. Årets tema är glas och ansökningsperioden är öppen fram till 31 maj. Bland ansökningarna utser Cervera tio nominerade vars glasobjekt kommer att säljas på cervera,se. Vinnaren av hantverksstipendiet utses av en namnkunnig jury i samband med Stockholm Craft Week i oktober. Stipendiesumman är 25 000 kr.

”Glas och konstglas har verkligen fått en revival den senaste tiden, vilket är jättespännande. Glas är en väldigt kreativ och överraskande hantverksform, men också tekniskt svår. Vi ser därför med stor spänning fram emot att ta emot ansökningar till årets stipendium och fortsätta stötta svenska konsthantverkare”, säger Erika Dalle, marknadschef Cervera.

Årets jury består av Markus Emilsson, glaskonstnär, Lena Bergström, formgivare, Karin Sköldberg, grundare av Trendgruppen PR, samt Erika Dalle, marknadschef på Cervera.

Intresserade hantverkare ansöker till Cervera Hantverkstipendium på Cerveras hemsidan senast 31 maj.

cervera.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.