13.11.2019  |  Business  |  Branschnytt

Åhléns öppnar i Jönköping

Nytt koncept i nyrenoverat shoppingcentrum.

Under hösten öppnade Åhléns ett helt nytt varuhus i det nyrenoverade shoppingcentrumet Asecs i Jönköping. Varuhuset är inrett enligt Åhléns nya koncept och består av två våningar, med ett utökat utbud av skönhet och mode. Det ligger i hjärtat av gallerian, i anslutning till restaurangtorget.

Öppningen är en del i Åhléns satsning där företaget moderniserar flera varuhus med sitt nya koncept, samt utvecklar lokala marknadsplatser i Åhlénsvaruhus runtom i landet.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.