03.05.2022  |  Business  |  Branschnytt

Åhléns Outlet öppnar i Uppsala

Ny butik på 1400 kvadratmeter

Åhléns Outlet öppnade sitt första varuhus i Västerås i mars 2018 och har idag 11 varuhus runt om i Sverige. Nu har bolaget skrivit på ett kontrakt för ett nytt varuhus i höst – denna gång i volymhandelsområdet Boländerna utanför centrala Uppsala. Det nya varuhuset får en försäljningsyta på drygt 1400 kvadratmeter, omkring 10 anställda och kommer ligga granne med bland andra Folkhemmet, Cervera, Sportson och Hemtex.

”Vi har i flera år letat efter en lämplig lokal i Uppsala och ser nu verkligen fram emot höstens premiär för Åhléns Outlet i det starka volymhandelsområdet Boländerna”, säger Stina Klaesson, VD Åhléns Outlet.

Under fjolåret öppnade Åhléns Outlet tre nya varuhus och gjorde ett resultat på drygt sju miljoner kronor.

ahlensoutlet.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.