16.05.2022  |  Business  |  Branschnytt

Åhléns Outlet till Center Syd

Kedjans femte nyetablering under 2022

Åhléns Outlet har sedan starten 2018 hittills öppnat 13 varuhus och finns idag i Västerås, Norrköping, Södertälje, Sundsvall, Örebro, Sickla, Väla, Växjö, Länna och Eskilstuna, samt i Bernstorp/Malmö, Kristianstad och Uddevalla som slog upp portarna under våren 2022.

Det nya Åhléns Outlet varuhuset öppnar i shoppingområdet Center Syd i Löddeköpinge, under fjärde kvartalet 2022. Det blir då outletkedjans femte som öppnar under 2022. Innan dess öppnar Åhléns Outlet i höst även ett outletvaruhus i Uppsala.

”Vi är väldigt glada över möjligheten att etablera Åhléns Outlet i det populära shoppingområdet Center Syd i Löddeköpinge, det har funnits på vår radar länge. Med sin närhet till Malmö, Lund och Landskrona och verkligen i hjärtat av ett mycket intressant handelsområde tror vi starkt att vårt koncept kommer att komplettera Center Syd på ett otroligt bra sätt”, säger Stina Klaesson, VD för Åhléns Outlet

www.ahlensoutlet.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.