05.08.2022  |  Business  |  Branschnytt

Åhlens har ny CFO

Sabina Lerne kommer närmast från Adidas

Sabina Lerne har tillträtt som ny CFO för Åhléns. Hon kommer närmast från tjänsten som Finance Director Nordics på Adidas och från olika ekonomiroller på Sportamore och Nike. Sabina Lerne ingår i företagsledningen och kommer att spela en nyckelroll i Åhléns omställningsarbete mot tillväxt i alla kanaler och ökad lönsamhet.

”Jag är glad över förtroendet och ser mycket fram emot att i rollen som CFO bidra med mina erfarenheter inom ekonomi och finans, och att bli en del av Åhléns spännande förändringsresa”, säger hon. 

www.ahlens.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.