19.01.2021  |  Business  |  Trends

Årets färger 2021 utsedda

Tillfälle att sälja gult och grått

Här kommer en möjlighet för den som vill marknadsföra grå eller gula produkter lite extra under året. Pantone har utsett de grå och gula kulörerna Pantone 17-5104 Ultimate Gray och Pantone 13-0647 Illuminating till årets färger 2021. Valet beskrivs som ett budskap om hur skilda element kan spegla och stärka varandra. Gult står för lycka och grått för mod att möta framtiden – praktiskt och pålitligt och samtidigt varmt och optimistiskt. Kanske precis vad vi behöver till nystarten 2021.
www.pantone.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.